espa banner
espa banner

Internet παντού!

ISP/WISP, Wi-Fi / IPTV, Διανομή+Κάλυψη
Πλήρης κάλυψη όλων των δικτυακών σας αναγκών, από την παροχή και πρόσβαση στο Internet μέχρι την αξιόπιστη και απρόσκοπτη διανομή του σε όλους τους χώρους (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) και στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας!

ISP/WISP

Υψηλής τεχνολογίας αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Η εταιρεία μας είναι επίσημος WISP (Wireless Internet Service Provider). Για τη δημιουργία και εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου σας, εμείς είμαστε οι πλέον κατάλληλοι να σας παρέχουμε και να εγκαταστήσουμε carrier-grade εξοπλισμό κατάλληλο για τις ανάγκες σας, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Μέσω ασύρματων δικτύων τελευταίας γενιάς και με τη χρήση της τεχνολογίας MIMO 5GHz, σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα ευρυζωνικών υπηρεσιών στην ελληνική επικράτεια. Με τη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν μία αδιάλειπτα ενεργή σύνδεση και μία συνεχώς αυξανόμενη πολυμορφία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Υψηλής ταχύτητας Υπηρεσία Πρόσβασης Ίντερνετ στα Ξενοδοχεία

 • Ασύρματες Ζεύξεις

  P2P (σημείο προς σημείο)
  P2MP (σημείο προς πολλά σημεία)

  Προμηθευτές τεχνολογίας: Ruckus, Cambio, Repeatit

 • Προηγμένες τεχνολογίες παροχής και διαχείρισης Bandwidth

  Εκμετάλλευση πολλαπλών φυσικών μέσων
  Εκμετάλλευση εμπορικών συνδέσεων χαμηλού κόστους
  Υψηλή διαθεσιμότητα δικτύου
  Σύγχρονες εγκαταστάσεις Backbone με υποδομές στο Cloud
  Απόλυτη ανεξαρτησία από την ανάπτυξη επίγειων δικτύων
  Κανένας περιορισμός και δέσμευση
  Υψηλή ασφάλεια δεδομένων

Wi-Fi

Υψηλών Ταχυτήτων Υπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης Ίντερνετ στα Ξενοδοχεία

 • Συνεργασία με τους κορυφαίους επώνυμους οίκους  τεχνολογίας Wi-Fi (Cisco, Ruckus, Mikrotik, Ubiquiti) στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 • Με controller / Χωρίς controller
  (SDN: Software Define Networks)
 • NAT / Bridge Mode → Free / Χρέωση
 • Συστήματα Billing (IACBOX)

Οι Πλέον Σύγχρονες και Αξιόπιστες Λύσεις

ΔΙΑΝΟΜΗ + ΚΑΛΥΨΗ

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ + ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ

Διασφάλιση υψηλών ταχυτήτων για πρόσβαση  στο internet μέσω του ίδιου ομοαξονικού καλωδίου που χρησιμοποιείται για τα τηλεοπτικά κανάλια. Το σύνολο των προϊόντων και της τεχνογνωσία μας καλύπτει επίσης τυχόν εξυγίανση παρωχημένου ή ακατάλληλου δικτύου τηλεόρασης. Η μετάβαση – αναβάθμιση του δικτύου για να υποστηρίζει ταυτόχρονα τηλεόραση και internet μπορεί να επιτευχθεί χωρίς ενόχληση στις καθημερινές δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

Η λύση μας παρέχει απρόσκοπτη κάλυψη ασύρματου δικτύου με υψηλές ταχύτητες δεδομένων, τόσο για τα δωμάτια όσο και για τους κοινόχρηστους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται εγγυημένα στο internet εξασφαλίζοντας του διαρκή πρόσβαση σε διάφορες online υπηρεσίες. Η λύση χρησιμοποιεί το υφιστάμενο δίκτυο της τηλεόρασης χωρίς την ανάγκη για ειδική καλωδίωση και ενεργό εξοπλισμό Ethernet.

IPTV & HIGH SPEED Wi-Fi

Δώστε στους πελάτες σας την εμπειρία υπηρεσιών IPTV & High Speed Wi-Fi, με τη χρήση της υφιστάμενης ομοαξονικής καλωδίωσης

IPTV

Οι πελάτες των ξενοδοχείων απαιτούν καλύτερες υπηρεσίες SmartTV, Wi-Fi και Internet από αυτές που διαθέτουν στο σπίτι τους. Ωστόσο, πολλά κτίρια δεν έχουν την απαραίτητη καλωδίωση (Ethernet) εγκατεστημένη. 

Σε συνεργασία με την Τeleste, σας προσφέρουμε μία πρωτοποριακή και ταυτόχρονα οικονομική λύση για υψηλές ταχύτητες Internet, όπως και υπηρεσίες IPTV σε κάθε δωμάτιο μόνο με τη χρήση της τηλεοπτικής καλωδίωσης, χωρίς κοστοβόρες και παρεμβατικές ως προς το κτίριο εγκαταστάσεις.

Τι είναι η IPTV;

Το σύστημα IPTV μεταφέρει την εικόνα ως δεδομένα (data) και όχι ως ένα ζωντανό ραδιοτηλεοπτικό σήμα εκπομπής. Αυτό παρέχει ευελιξία στην επιχείρηση να προσφέρει επιπλέον κανάλια στο δωμάτιο, καθώς και προνομιακό περιεχόμενο.

Τι είναι η ομοαξονική καλωδίωση;

Το ομοαξονικό καλώδιο είναι ένας θωρακισμένος φορέας που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το τηλεοπτικό σήμα στις τηλεοράσεις.

 

DOCSIS

Τι είναι το DOCSIS;

Το DOCSIS αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο διεθνές τηλεπικοινωνιακό πρότυπο για τη μετάδοση δεδομένων Internet μέσω ομοαξονικού καλωδίου τα τελευταία 20 χρόνια (1997), σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Προτερήματα DOCSIS:

 • Αξιοποιεί την υφιστάμενη ομοαξονική καλωδίωση, χρειάζεται ρεύμα, καθώς και μία μοναδική σύνδεση IP
 • Δεν απαιτείται η χρήση υποδομής καλωδίωσης Ethernet CAT5/CAT6 στα κτίρια
 • Κάθε τερματικό σημείο του δικτύου δύναται να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες Data, Voice και IPTV
 • Διαθέτει εύκολο γραφικό περιβάλλον διαχείρησης (Dashboard)
 • Προσφέρει συμβατότητα με το σύνολο των “cable modems” και τις τηλεοράσεις τεχνολογίας DOCSIS
 • Παρέχει τοπικό Wi-Fi Ηotspot σε κάθε δωμάτιο
 • Ένα ξενοδοχείο 200 δωματίων με 40% ταυτόχρονη χρήση Wi-Fi παρέχει πάνω από 10Mbps πρόσβαση σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά
 • Κάθε διανομέας πρόσβασης DAH μπορεί να εξυπηρετήσει τουλάχιστον 400 modem DOCSIS 3.0 cable modems

LUMINATO

Τι είναι το Luminato;

Η κεντρική μονάδα Luminato αποτελεί ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης IPTV, το οποίο δύναται να λάβει πολλαπλά σήματα από δορυφόρους, καλωδιακές, όπως και άλλες τοπικές πηγές IPTV.

Είναι ικανή να αποκωδικοποιεί  κρυπτογραφημένο περιεχόμενο, το οποίο και αναδιανέμει είτε ως έχει ή με επανακωδικοποίηση.

Προτερήματα Luminato:

 • Τα τηλεοπτικά κανάλια διαμορφώνονται από το χρήστη με απλό Drag and Drop απευθείας μέσα στο  γραφικό περιβάλλον.  Με αυτό τον τρόπο, μόνο τα επιλεγμένα κανάλια μεταδίδονται μέσω ραδιο-σήματος και IPTV.
 • Τα δεδομένα των τηλεοπτικών προγραμμάτων (EPG) διαμορφώνονται είτε τοπικά ή από εξωτερικές πηγές και αποστέλλονται στα κατανεμημένα κανάλια, όπου και ενημερώνουν συνεχώς τις πληροφορίες του παρόντος και του επόμενου  προγράμματος.
 • Το σύνολο των εξαρτημάτων του  εξοπλισμού τοποθετείται σε μία μονάδα 1U rack, χαμηλής κατανάλωσης, μειώνοντας τη θερμότητα, το χώρο και το ηλεκτρικό ρεύμα που διαφορετικά θα είχαν ανάγκη από πολλές μονάδες Set-top-boxes .
 • Μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα Luminato μπορεί να υποστηρίξει πάνω από 100 κανάλια ενώ καταναλώνει λιγότερο από 100 Watt ισχύ ηλεκτρικού ρεύματος! Με τα αντίστοιχα modules, το Luminato μπορεί να παραμετροποιηθεί, ώστε να υποστηρίζει το σύνολο των αναγκών κάθε επιχείρησης.